ODAKLE MU PRAVO DA DIRNE DETE Obljubio devojčicu (5) naočigled druge dece u sobi

Izvor: Blic, 11.Jun.2017, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"ODAKLE MU PRAVO DA DIRNE DETE" Obljubio devojčicu (5) naočigled druge dece u sobi

Devojčica S. S. od nepunih pet godina koju je napasnik Nebojša B. pokušao da obljubi, oporavlja se kod kuće i pod stalnom je pažnjom roditelja.

Istraga protiv Nebojše B. koji je osumnjičen za obljubu devojčice i dalje traje. Zasada je izvesno da se napastvovanje dogodilo naočigled druge dece, a policija utvrđuje da li su možda i oni bili žrtve ovog napasnika.

- Cela porodica je i dalje u šoku, niko ne može da veruje da je tako nešto moglo da se desi. Odakle >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mu pravo da dirne dete, sramota i za njega i njegovu porodicu - pričaju za "Blic" meštani naselja Letnjikovac.

Kako je "Blic" juče pisao, Nebojša B. iz tog naselja u blizini Šapca uhapšen je pod osnovanom sumnjom da je u utorak, 6. juna, obljubio devojčicu S. S. od nepunih pet godina.

- On se nije ustručavao, nego je devojčicu zajedno sa još dvoje dece koja su sa njima bila u kući namamio u sobu da gledaju crtane filmove. Niko nije mislio da nešto loše može da im se desi, naprotiv, dugo se znaju i on nije bio nasilnik, barem ne da mi znamo - pričaju komšije.

Naime, roditelji devojčice sedeli su u susednoj sobi sa babom napasnika, pili su kafu i družili se.

Za to vreme, Nebojša B. ležao je sa decom u sobi i pravio se da sa njima gleda crtane filmove.

- Kada niko nije očekivao da se deci može desiti nešto loše, on se skinuo i napao je devojčicu. Dete je, srećom, vikalo u pomoć pa je otac doleteo i zaustavio manijaka - pričaju poznanici obe porodice.

Otac devojčice, zgrožen prizorom i obujmljen besom, napao je manijaka, koji se nevešto pravdao da se ništa nije desilo.

Koliko je napadač bio brutalan, pokazuje i to što se nemili događaj dogodio naočigled druge dece koja su samo nemo posmatrala, nesvesna šta se događa maloj S. S.

Veštačenje povreda

Nebojša B. je saslušan pred višim javnim tužiocem i određen mu je pritvor do 30 dana zbog sumnje da bi mogao da utiče na svedoke, kao i zbog uznemirenja javnosti. U toku je veštačenje koje bi trebalo da pokaže da li je devojčica povređena. Istraga je u toku i nakon što budu saslušani svi svedoci biće poznato šta se tačno desilo u tom naselju. Nezvanično, Nebojša B. do sada nije vršio kriminalna dela, te nije poznat policiji, a on je priznao delo koje mu se stavlja na teret. Za obljubu nemoćnog lica zaprećena je kazna od 12 godina zatvora.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.