OD SMRTI ME BOG SPASAO!

Izvor: Kurir, 25.Jan.2012, 08:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OD SMRTI ME BOG SPASAO!

NOVI SAD - Dva rođendana! Ljiljana Isailović (53) iz Novog Sada ubuduće će dvaput godišnje slaviti rođendan! Tortu će praviti na Božić, kad je rođena, i 23. januara, na dan kad je kombi „Pošta Srbije“ uleteo u trafiku u kojoj je radila, a ona prošla bez povreda!

NOVI SAD - Dva rođendana!

Ljiljana Isailović (53) iz Novog Sada ubuduće će dvaput godišnje slaviti rođendan! Tortu će praviti na Božić, kad je rođena, i 23. januara, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << na dan kad je kombi „Pošta Srbije“ uleteo u trafiku u kojoj je radila, a ona prošla bez povreda!

Ljiljana, majka dve odrasle ćerke, kaže da još nije svesna kakvu je tragediju izbegla. Nakon što je došla kući, zapalila je sveću i rekla: „Hvala ti, Bože, što si me sačuvao“.

- Sve je bilo kao na filmu. Najpre se začuo strahovit udarac i odjednom sam se našla na ulici sedeći na stolici! Videla sam da ispred mene gori automobil i čoveka koji pokušava da ga ugasi neispravnim aparatom. Toliko sam bila u šoku da nisam mogla ni da kažem da uzmu aparat iz moje trafike - priča Ljiljana.

Kad se malo pribrala, Ljiljana je odmah pozvala ćerku. Ubrzo je stigla i Hitna pomoć, koja je povređene i nju prevezla u bolnicu.

- Pre nego sam ušla u Hitnu, uzela sam mobilne telefone i pazar. Torbu nisam mogla da nađem, izletela je iz kioska zajedno sa svom robom! Počela sam da plačem jer sam mislila da će robu pokrasti i razvući je na sve strane, ali komšije koje su došle do trafike to nisu dozvolile, i za to im hvala do neba - ispričala je Ljiljana.

(S. S.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.