Nožem ubio bivšu suprugu

Izvor: BKTV News, 04.Sep.2014, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nožem ubio bivšu suprugu

Uhapšen M. D. iz Obrenovca zbog sumnje da je nožem usmrtio bivšu suprugu R. D. u porodičnoj kući u Mestu Šume kod Ivanjice.

Dežurnoj policijskoj službi u Ivanjici prijavljeno je oko 14.30 da se dogodilo ubistvo u mestu Šume.
Kako je RTS-u potvrdio Ivan Zarić, zamenik Višeg javnog tužioca u Čačku, koji je vršio uviđaj na licu mesta, osumljeničen je M. D. (1951.) iz Obrenovca.
Postoje osnovi sumnje da je on nožem usmrtio bivšu suprugu R. D. (1949) u porodičnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << kući.
M. D. i R. D. su bivši supružnici i osumljičeni je duži niz godina živeo u Obrenovcu gde mu se i dalje vodi prebivalište.
Doselio se pre izvesnog vremena iz Obrenovca i živeo je u pomoćnom objektu kuće u kojoj se desilo ubistvo.
Osumljičeni je uhapšen i sproveden Višem javnom tužiocu u Čačku na dalji postupak.
Izvor: RTS
The post Nožem ubio bivšu suprugu appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo supruge

Izvor: Akter, 04.Sep.2014

Ivanjička policija uhapsila je M. D. (63) iz Obrenovca zbog sumnje da je nožem usmrtio bivšu suprugu R. D. (65) u porodičnoj kuci u Mestu Šume kod Ivanjice..Sumnja se da je M.D. ubio svoju bivšu suprugu nakon svađe oko 14 i 30, navodi se u saopštenju Policijske uprave Čačak...Uviđaj je obavio...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.