Izvor: Glas javnosti, 09.Dec.2008, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nožem u srce

RAŠKA/KRALJEVO - Slavišu Veljkovića zvanog Korti (34), vozača iz potkopaoničkog sela Kovača, ubio je preksinoć oko 22 časa, u kafani „Park“ u Jošaničkoj banji, sedamnaestogodišnji Sreten L. iz obližnjeg sela Veleža. Slaviša Veljković bio je zaposlen u raščanskoj privatnoj firmi „Todor prevoz“ i te kobne večeri odseo je u obližnjoj kafani kako bi sačekao vreme polaska linije na kojoj je bio vozač.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti <<
U Jošaničkoj banji juče nisu mogli ni da naslute šta bi mogao da bude potencijalni razlog ovoj tragediji, a ovim mirnim mestom juče su kružile razne priče.

ZNAO DA POPIJE

Naši sagovornici kažu da je ubijeni Slaviša Veljković, inače nekadašnji radnik „Geneksa“, bio izuzetno korpulentan, miran i tih čovek. Nije bio oženjen, a svi su ga u jošaničkom kraju znali kao dobroćudnog i nenametljivog momka.

Za maloletnog Sreten L. se priča da je imao zdravstvenih problema, ali da je ponekad umeo da se zapije. Potiče iz rudarske porodice.

oko za oko, tako pise u bibliji, koga briga sto se on leci i sta je smeo da kombinuje, ubistvo je ubistvo, dokle vise ovakvi clanci u novinama ? a usrani gosti nisu ni smeli da podju za njim

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.