Nožem ranio mladića u Nišu

Izvor: RTS, 02.Maj.2014, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nožem ranio mladića u Nišu

Mladić iz Niša zadobio teške telesne povrede u predelu leđa. Policija traga za osobom koja je nožem pokušala da ga ubije.

Zavodu za Hitnu medicinsku pomoć iz Niša javio se Marko M. (1985) iz Niša koji je zadobio teške telesne povrede sa dve ubodne rane u predelu leđa.

Povređeni je prebačen u Urgentnu ambulantu Kliničkog centra u Nišu i zadržan je na dalje lečenje.

Postoji osnov sumnje da je Uroš B. (1990) izvršio krivično delo teško ubistvo u pokušaju nad Markom M, saopštila je policija.

Policija intenzivno traga za osobom za koju se sumnja da je Marku M. nanela teške povrede.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NIŠ: Mladić (29) izboden nožem u leđa!

Izvor: Kurir, 02.Maj.2014

NIŠ - Zavodu za Hitnu medicinsku pomoć iz Niša javio se Marko M. (29) iz Niša koji je zadobio teške telesne povrede sa dve ubodne rane u predelu leđa...Povređeni je prebačen u Urgentnu ambulantu Kliničkog centra u Nišu i zadržan je na daljem lečenju...Postoji osnov sumnje da je Uroš B. (1990)...

Nastavak na Kurir...

Policija traga za Urošem B. iz Niša

Izvor: juGmedia, 02.Maj.2014

NIŠ – Policija traga za Urošem B. (24) zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo u pokušaju nad oštećenim Markom M. (29) Policijska uprava u Nišu je jutros oko 05,10 časova primila poziv od dežurnog lekara iz Zavoda za Hitnu medicinsku pomoć iz Niša da im se javio Marko M....

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.