Izvor: Vesti-online.com, 01.Dec.2009, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nožem ranio bivšu suprugu

Prodan Kostić (46) iz Šapca, koji je odranije poznat policiji, osumnjičen je za pokušaj ubistva bivše supruge Time Salkić (41) u iznajmljenoj kući u kojoj Tima živi sa nevenčanim suprugom Milenkom Bojićem (48).

Kostić je nožem teško ranio Salkićevu u vrat, a Bojiću je naneno lakše povrede. Iako ranjeni, Tima i Milenko su uspeli da savladaju napadača i pozovu policiju, posle čega su prebačeni u bolnicu.

Teško povređena Tima Salkić je na svoju odgovornost >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << napustila bolnicu. Iscrpljena od povreda i još potresena, odmahuje glavom i kaže da je prava sreća što je ostala živa pred pobesnelim bivšim mužem. Vrat i ruke su joj u zavojima. Kaže da je krvi bilo do guše, a na vratu ima dva vidljiva traga od uboda nožem.

Tima kaže da su kritičnog jutra prošlog četvrtka nevenčani supružnici ustali i spremali se da krenu na posao, u komunalno preduzeće "Stari grad", kada je u kuću uleteo Prodan.

''Čim sam ga videla, pozvala sam policiju telefonom. Prodan je u međuvremenu nožem napao Milenka, a ja sam pokušala da ga odbranim. Onda je Prodan napao i mene i počeo da me udara, posekao me je po vratu. Pala sam na krevet, a krv je liptala. Milenko je u međuvremenu uspeo da mu otme nož, a zatim je ponovo pozvao policiju. Ubrzo su došli i pozvali Hitnu pomoć'', podseća Tima na strašni događaj.

(Opširnije u štampanom izdanju "Vesti" za 01.12.)

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.