Novosti: Jovanjica pred sudom

Izvor: RTS, 08.Maj.2020, 08:56

Novosti: "Jovanjica" pred sudom

Tužilaštvo za organizovani kriminal podiglo je optužnicu protiv Predraga Koluvije (38), većinskog vlasnika kompanije "Jovanjica", koji je uhapšen u novembru prošle godine zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, objavile su "Večernje novosti".
Optužnicom je, pored Koluvije, obuhvaćeno još devet zaposlenih u kompaniji, saznaju Večernje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << novosti.

Koluvija je uhapšen pošto su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal ušli na poljoprivredno dobro "Jovanjica" u blizini Stare Pazove i, kako je tada saopšteno, pronašli ilegalnu laboratoriju za proizvodnju marihuane u veštačkim uslovima.
Zaplenjeno je 649,4 kilograma osušene marihuane i 65.581 stabljika u sirovom stanju, težine skoro četiri tone.
Tokom istrage saslušano je više od 60 svedoka. Pored toga, izdato je na desetine naredbi i obavljeni su brojni pretresi i veštačenja, pišu Novosti.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Slučaj Jovanjica: Podignuta optužnica protiv Koluvije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Maj.2020

Tužilaštvo za organizovani kriminal podiglo je optužnicu protiv Predraga Koluvije (38), većinskog vlasnika kompanije "Jovanjica", koji je uhapšen 14. novembra prošle godine zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, objavile su danas...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Večernje novosti: Tužilaštvo podiglo optužnicu zbog slučaja Jovanjica

Izvor: Beta, 08.Maj.2020

Tužilaštvo za organizovani kriminal (TOK) podiglo je optužnicu protiv Predraga Koluvije, većinskog vlasnika Kompanije "Jovanjica", koji je uhapšen 14. novembra prošle godine zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet droge.Kako pišu "Večernje novosti",...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.