Novosađanin uhapsio pljačkaša

Izvor: B92, 04.Jan.2013, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosađanin "uhapsio" pljačkaša

Novi Sad -- Jedan Novosađanin uspeo je večeras da sustigne muškarca koji je pre toga opljačkao jednu zlataru.

Razbojnik je opljačkao zlataru u Sremskoj ulici u širem centru grada, ali ga je pojurio muškarac, koji je uspeo da ga sustigne i obori na zemlju u susednoj Ulici Vase Stajića, ispričali su agenciji Beta očevici.

"Legao je na njega i vikao: „Zovite policiju!", kazali su očevici i dodali da su nakon toga komšije pozvale policiju, koja se na licu

mesta pojavila veoma brzo.

U toj ulici je bilo nekoliko policijskih marica, a na zemlji je sedeo muškarac vezanih ruku sa plenom ispred sebe, video je reporter Bete na licu mesta.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novosađanin “uhapsio” pljačkaša

Izvor: Novine novosadske, 04.Jan.2013

Jedan Novosađanin uspeo je večeras da sustigne muškarca koji je pre toga opljačkao jednu zlataru. Razbojnik je opljačkao zlataru u Sremskoj ulici u širem centru grada, ali ga je pojurio muškarac, koji je uspeo da ga sustigne i obori na zemlju u susednoj Ulici Vase Stajića, ispričali su agenciji...

Nastavak na Novine novosadske...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.