Izvor: RTS, 05.Dec.2021, 14:15

Novosađanin uboden u srce tokom tuče na Spensu

Dvadesetsedmogodišnji mladić uboden je u srce u masovnoj tuči koja je izbila sinoć oko 23 u jednom kafiću na novosadskom "Spensu". Mladić je operisan i nalazi se u teškom stanju.
Iz Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine navode da je pacijent 27-godišnji S. M. primljen zbog ubodne rane sa leve strane grudnog koša.

Nakon kliničkog pregleda, laboratorijskih ispitivanja i radiološke obrade potvrđena je povreda srca i pluća, pa >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je pacijent hitno operisan.
Nakon operacije, pacijent se nalazi u teškom opštem stanju i smešten je na kliniku za intenzivnu terapiju i reanimaciju.
Lakše telesne povrede u tuči je zadobio još jedan mladić, a prema nezvaničnim informacijama, policija je uspela da privede najveći deo učesnika tuče tokom noći.
Istraga je u toku. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Masovna tuča u kafiću “Prag” na Spensu, muškarac uboden u srce

Izvor: Luftika.rs, 05.Dec.2021

Muškarac S. M. (27) uboden je nožem u srce u masovnoj tuči koja se sinoć, oko 23h, dogodila u kafani “Prag” na Spensu, saznaje 021.rs.. Pacijent S. M. (27) godište primljen je u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine zbog ubodne rane sa leve strane grudnog koša, navode za 021.rs u PR službi...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.