Izvor: Glas javnosti, 04.Jun.2013, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosađanin u vozu švercovao dva kilograma skanka

PODGORICA - Crnogorska policija uhapsila je državljanina Srbije P.S. (47) iz Novog Sada, koji je osumnjičen da je pokušao da u vozu, koji saobraća na relaciji Bar-Beograd, prokrijumčari dva kilograma skanka, saopšteno je u Podgorici. Uprava policije Crne Gore je navela da su, prilikom kontrole putnika u vozu, u torbi P.S. pronađena dva pakovanja sa po kilogram skanka, sakrivena ispod garderobe.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novosađanin krijumčario drogu u vozu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jun.2013

Crnogorska policija uhapsila je državljanina Srbije P.S. (47) iz Novog Sada, koji je osumnjičen da je pokušao da u vozu, koji saobraća na relaciji Bar-Beograd, prokrijumčari dva kilograma skanka, saopšteno je danas u Podgorici.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.