Novosađani dobili MONSTRUMA BROJ 2

Izvor: Blic, 04.Jan.2016, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosađani dobili MONSTRUMA BROJ 2

Nepune tri godine od svirepog ubistva Vladislave Červenko i doživotne presude Darijanu Musiću, Novosađani su dobili još jednog zločinca. To je Mihalj Skivjani (58), koji je u napadu ljubomore udarcima čekićem u glavu ubio Merimu Redžepov (29).

Kako je rekao policiji, on se iznervirao jer je Merima Redžepov i dalje radila kao prostitutka iako je on nju zavoleo.

Posle svađe, u napadu besa u četvrtak naveče zgrabio je čekić i izudarao je po glavi i telu, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nesrećna devojka ostala je mrtva na podu stana. Kako nezvanično kažu iz policije, Merima je više puta bila privođena zbog bavljenja prostitucijom, a znali su je i kao uživaoca narkotika.

Njena drugarica iz detinjstva, koja je želela da ostane anonimna, kaže da je Redžepova već dugo odmetnuta od porodice i prijatelja.

- Roditelji, ali i bliski prijatelji, od kojih se s vremenom otuđila, više puta su je pokušali izvući iz pakla prostitucije i droge. Ali ona je jednostavno upala u taj svet, u taj krug, iz kog nije mogla da pobegne. Menjala bi adrese, ne bi se javila po nekoliko meseci, živela bi na nekoliko strana. Izgubile smo kontakt pre nekoliko godina, ovo je strašno što se dogodilo - kaže ona.

Skivjani, kako je rekao policiji, nije mogao da izdrži da ona na njega gleda kao i na svaku drugu mušteriju jer ju je on voleo. Momenat kad je pobesneo i krenuo da je bije bio je telefonski poziv nekog muškarca, kojem je Redžepova odgovorila da ne može da ga vidi jer „ima klijenta“.

Sudskom obdukcijom utvrđeno je da je devojci lobanja bukvalno smrskana od udaraca. Skivjani je inače već robijao devet godina jer je nasmrt pretukao nevenčanu suprugu Joliku Lakatoš 2001. godine. Na suđenju je tada izjavio da je ženu nakon svađe udario pesnicom u glavu, nakon čega su legli u krevet, a kad se ujutro probudio, supruga mu je bila mrtva.

U sličnom napadu ljubomore Darijan Musić je 2012. godine u Novom Sadu ubio svoju devojku Vladislavu Červenko.

Pedesetak puta ju je udarao pesnicama i metalnom šipkom po celom telu, koje je bukvalno bilo unakaženo. Ovaj slučaj podigao je celu zemlju na noge, a brojne organizacije tražile su veću zaštitu žena, dok se Musić branio izjavama da ga je devojka varala, što nije mogao da izdrži. Osuđen je na 40 godina zatvora, ali mu je kazna odlukom Apelacionog suda smanjena na 35 godina.

Konopcem dave prostitutke

Pre nekoliko godina u šumarku prema Kaćkoj petlji na izlazu iz Novog Sada pronađeno je telo Beograđanke Marice Nikolić, koja se bavila prostitucijom. Ubrzo je pronađen osumnjičeni za ubistvo Miroslav D., koji je nesrećnu ženu zadavio kanapom i izbo oštrim predmetom u grudi, a ranije je već robijao zbog jednog ubistva.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.