Izvor: Blic, 11.Mar.2008, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novo veštačenje udesa ministra Jočića

SMEDEREVO - Opštinski javni tužilac u Velikoj Plani Vesna Ivanović zatražila je saobraćajno tehničko veštašenje nesreće, u kojoj je teško povređen ministar policije Dragan Jočić. Zapisnici policije i istražnog sudije, kao i materijalni dokazi sa mesta nesreće, juče su poslati na adresu Saobraćajnog fakulteta, a na osnovu mišljenja veštaka biće odlučeno o daljem postupku.

Nedelju dana posle dobijanja zapisnika lokalne policije, kao i druge kriminalističko-tehničke >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dokumentacije saobraćajne nesreće u kojoj je povređen ministar policije, tužilac Vesna Ivanović naložila je dodatno veštačenje.

- Zatražila sam od istražnog sudije sprovođenje određenih istražnih radnji koje bi rasvetlile uzroke nesreće i druge činjenice od važnosti za donošenje odluke o daljem postupku, rekla je „Blicu" tužilac Vesna Ivanović.

Predmet je juče prosleđen Saobraćajnom fakultetu u Beogradu, potvrdio je „Blicu" istražni sudija Miroljub Živanović, koji je obavio uviđaj na mestu udesa. Prema Živanovićevim navodima, veštačenje bi trebalo da ponudi odgovore na pitanja o okolnostima nesreće, brzini kretanja blindiranog džipa, poštovanju saobraćajnih propisa, kao i eventualnom postojanju odgovornosti vozača.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.