Izvor: Blic, 30.Mar.2009, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novo suđenje Mišiću 22. aprila

Okružni sud u Beogradu saopštio je danas da će glavni pretres u ponovnom postupku protiv navijača Crvene zvezde Uroša Mišića, optuženog za pokušaj ubistva majora Žandarmerije Nebojše Trajkovića na fudbalskoj utakmici, početi 22. aprila, pred istim sudskim većem.

Prvostepenu presudu od 19. septembra 2008. godine, kojom je Mišić osuđen na deset godina zavtora, Vrhovni sud je ukinuo i predmet vratio na novo suđenje.

Okružni sud je, povodom učestalih natpisa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u medijima u vezi sa tim predmetom, zatražio od javnosti i učesnika u postupku da se uzdrže od izjava i komentara vezanih za prvostepeni postupak, njegovog toka i odluke, koji se mogu smatrati, a neki od njih i jesu, pritisak na sud.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Suđenje Mišiću ponovo 22. aprila

Izvor: B92, 30.Mar.2009

Beograd -- Ponovoljeno suđenje protiv Uroša Mišića okrivljenog za pokušaj ubistva žandarma na tribinama stadiona zakazano je za 22. april... Okružni sud u Beogradu saopštio je da je ponovno suđenje zakazano pošto je Vrhovni sud Srbije ukinuo prvostepenu presudu kojom je okrivljeni Uroš Mišić,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.