Izvor: B92, 29.Sep.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novo napastvovanje dece

Niš -- Mladić, star 28 godina, seksualno je zlostavljao dve šestogodisnje devojčice u Nišu, saopštila je policija.

Napasniku je određen pritvor od 48 sati, a roditelji devojčica se boje šta će se dogoditi kada bude pušten iz pritvora jer je reč o komšiji iz susedne zgrade. Napasnik, čije je ime, kako saznajemo, Miloš Zbiljić, namamio je dve devojčice u podrum zgrade u kojoj stanuje, kako bi "gledali zvezde", a potom pred njima onanisao.

"One su pošle >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa njim u podrum i rekao im je da moraju da zatvore oči, da ih nikako ne otvaraju jer 'neće da se važi', ako hoće da vide te lepe zvezdice. Ubrzo, one su osetile da ih je nečim po licu umazao, kako kaže moja ćerka, po ustima i po licu, nešto lepljivo i sluzavo", kaže otac jedne od devojčica.

Devojčice su počele da plaču, a napasnik ih je izgurao iz podruma. One su potom sve ispričale roditeljima koji su pozvali policiju. Prema rečima roditelja, devojčice su jako uplašene, te su zabrinuti kako će deca reagovati kada ponovo vide komšiju napasnika, koji bi sutra trebalo da bude pušten.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.