Novinarka ubila dečka

Izvor: Glas javnosti, 14.Jan.2012, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novinarka ubila dečka

SPLIT - Hrvatska novinarka V. B. S. (46) ubila je dečka u svom stanu u Splitu. Policija je u petak, pre 21 sat, pronašla telo muškarca (35) u stanu novinarke u Peričićevoj ulici na Firulama.

Prema prvim informacijama, sumnja se na nasilnu smrt.

Muškarac je imao zaboden nož u srce, prenosi hrvatski 24 sata. Navodno je reč o dečku novinarke, koja je u pri dolasku policije bila pod uticajem alkohola.

Muškarac je od pre poznat policiji i suđeno mu je za organizovanje prostitucije.

Istraga je još u toku.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVINARKA DEČKU NOŽ ZARILA U SRCE

Izvor: Kurir, 14.Jan.2012

Policija je muškarca pronašla u stanu novinarke, koja je bila pijana ..SPLIT - Hrvatska novinarka V. B. S. (46) ubila je dečka u svom stanu u Splitu...Policija je u petak, pre 21 sat, pronašla telo muškarca (35) u stanu novinarke u Peričićevoj ulici na Firulama...Prema prvim informacijama, sumnja...

Nastavak na Kurir...

Ispovijest novinarke: Zgrabila sam nož i zabila mu ga u srce. Umro je za par minuta!

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Jan.2012

ZAGREB - Splitska novinarka i fotoreporterka Vesna Božanić-Serdar (46), koja je u petak naveče u stanu u dvospratnici u Peričićevoj ulici na Firulama kuhinjskim nožem ubila svog 37-ogodišnjeg momka Antu Čikeša, dala je iskaz krim-inspektorima.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.