Izvor: Blic, 15.Nov.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi slučaj šverca lekova

Novi slučaj šverca lekova

PODGORICA - U autobusu na liniji Čačak - Herceg Novi, na carinskom punktu Dobrakovo kod Bijelog Polja, carinici su pronašli četiri putničke torbe lekova i materijala koji se koriste u stomatologiji, bez specifikacije i fakture. Uprava carina Crne Gore saopštila je da je roba privremeno zadržana i da će svi učesnici u švercu lekova odgovarati prekršajno. Roba, čija vrednost još nije utvrđena, oduzeta je od vozača autobusa Tihomira >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Spasojevića iz Čačka, kome nije određen pritvor. U Crnoj Gori, ove nedelje ovo je drugi otkriveni pokušaj šverca lekova.

Sleteo niz liticu dugu 40 metara

KOLAŠIN - Mojsije Mašković (46), biznismen iz Kolašina, poginuo je u blizini manastira Morača kada je džipom 'rendž rover' (PG-829-29) sleteo sa magistrale u mestu Debeli lug. On je, vozeći iz Podgorice prema Kolašinu, prešao na levu kolovoznu traku, probio metalnu ogradu mosta i sleteo niz liticu visoku 40 metara. Pošto nije bilo očevidaca udesa, potraga za Maškovićem organizovana je 20 sati kasnije, na inicijativu njegove porodice. Policija je uspela da u ranim jutarnjim satima pronađe vozilo u kome se nalazilo beživotno telo Maškovića

Vežba pogranične policije

VRNJAČKA BANJA - Polaznici druge klase kursa za pograničnu policiju pokazali su svoja umeća na vežbi u Centru za nastavu i obuku policije u Mitrovom polju. Na vežbi iz policijske taktičke obuke učestvovale su 103 devojke i 105 mladića koji su pokazali veštine orijentacije, upotrebe vatrenog oružja i kretanja. Kurs za pograničnu policiju traje 53 nedelje i sastoji se od teoretske i policijsko-taktičke obuke.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.