Novi obračun škaljaraca i kavčana? Otkrivamo ko je Kotoranin ubijen pred decom u sačekuši na Bežanijskoj kosi

Izvor: Večernje novosti, 17.Jan.2020, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi obračun škaljaraca i kavčana? Otkrivamo ko je Kotoranin ubijen pred decom u sačekuši na Bežanijskoj kosi

Kako nezvanično saznajemo motiv ubistva je najverovatnije okršaj škaljaraca i kavčana Marko V. (41) ubijen je večeras kod OŠ "Borislav Pekić" na Bežanijskoj kosi sa više hitaca iz vatrenog oružja.Žrtva je bila u BMW-u X5 kad mu je napadač prišao i ispalio nekoliko metaka u glavu. Sa njim je, kako nezvanično saznajemo, bilo i dvoje dece koje je pokupio iz škole, kao i supruga.Na mestu ubistva bio je i njegov prijatelj, takođe iz Kotora, koji je istražiteljima >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << rekao da je žrtvu ubistva godinama poznavao i da Vuković ni sa kim nije bio u sukobu.Prema operativnim saznanjima Vuković je ranije bio pomorac, a jedno vreme živeo je i u Belgiji, u Beograd se doselio pre nekoliko godina gde je osnovao jednu građevinsku firmu. Ubijeni je Marko V, Crnogorac iz Kotora, pomorac, koji je nedavno došao iz inostranstva, i prema nezvaničnim informacijama od ranije je poznat organima gonjenja zbog umešanosti u šverc droge brodovima.Prema nekim izvorima, motiv ubistva je najverovatnije okršaj škaljaraca i kavčana.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prvi snimci sa lica mesta: Kotoranin Marko V. je ovde ubijen, sve vrvi od policije (VIDEO /FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 17.Jan.2020

Marko V. (41) ubijen je večeras kod OŠ Borislav Pekić na Bežanijskoj kosi sa više hitaca iz vatrenog oružja Marko V. (41) ubijen je večeras kod OŠ Borislav Pekić na Bežanijskoj kosi sa više hitaca iz vatrenog oružja."Novosti" vam donose prve snimke sa lica mesta.Ubijeni...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.