Novi detalji krvavog obračuna u Novom Pazaru: Pucano iz vozila u pokretu, ranjen sin poznatog biznismena, motiv dugovi iz prošlosti?

Izvor: Večernje novosti, 17.Okt.2019, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi detalji krvavog obračuna u Novom Pazaru: Pucano iz vozila u pokretu, ranjen sin poznatog biznismena, motiv dugovi iz prošlosti?

Za napadačem Emirom H. policija intenzivno traga Više hitaca ispaljeno je u četvrtak oko 14.30 iz vatrenog oružja u pravcu jednog lica u centru Novog Pazara, potvrđeno je "Novostima".Kako se navodi, hici su ispaljeni iz vozila u pokretu u ulici Kej 37. Sandžačke divizije u užem centru grada, i tom prilikom jedan mladić zadobio je povrede opasne po život.Kako "Novosti" saznaju povređen je Almin S. sin novopazarskog biznismena koji se godinama bavio proizvodnjom odeće >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << od teksasa. Pročitajte još - Novi Pazar: Jedna osoba ranjena u pucnjavi Za napadačem Emirom H. policija intenzivno traga. Prema prvim informacijama, razlog obračuna su stari dugovi iz prošlosti.Na licu mesta se nalaze tužilac i pripadnici policije. Uviđaj je u toku.Foto indeksonline.rs

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POTRAGA ZA NEPOKRETNIM KIK-BOKSEROM Ovo je muškarac osumnjičen za današnju pucnjavu u Novom Pazaru (FOTO)

Izvor: Blic, 17.Okt.2019

Novopazarska policija intenzivno traga za Emirom H. (28) zbog sumnje da je u četvrtak, oko 15 časova, u centru grada, pucao iz vozila u pokretu na Amina S. (30) i naneo mu povrede noge.

Nastavak na Blic...

Ovo je kik-bokser, osumnjičen za ranjavanje mladića u Novom Pazaru: Pucao zbog starog sukoba?

Izvor: Večernje novosti, 17.Okt.2019

Policija sumnja da je na Almina S., sina proizvođača džinsa, hice ispalio Emir Hadžimujović U PUCNjAVI u centru Novog Pazara, u četvrtak oko 14.30, ranjen je Almin S., sin novopazrskog proizvođača džinsa. Na njega su, kako nezvanično saznajemo, ispaljeni hici iz automobila...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.