Novi Sad: Uhapšen osumnjičeni za ubistvo starca!

Izvor: Večernje novosti, 03.Dec.2014, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Sad: Uhapšen osumnjičeni za ubistvo starca!

NOVI SAD - Policijska uprava Novi Sad saopštila je danas da je Kriminalistička policija te Policijske uprave uhapsila J. M. (39) zbog sumnje da je počinio ubistvo. U saopštenju se navodi da je u ponedeljak, u mestu Lok, u porodičnoj kući, pronađeno beživotno telo 76-godišnjeg meštanina, koji je, prema nalazima obdukcije, preminuo od posledica nasilja. "Kriminalistička policija novosadske Policijske uprave uhapsila je J. M. zbog postojanja osnova sumnje da je usmrtio starca tako što ga >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je tukao rukama i nogama, nanevši mu višestruke teške povrede", kaže se u saopštenju. Više javno tužilaštvo kvalifikovalo je taj događaj kao krivično delo teško ubistvo, a policija je J. M. odredila zadržavanje, do 48 sati, i dovešće ga na saslušanje sudiji za prethodni postupak.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Dve saobraćajke tuče i pretnje u Vranju

Izvor: juGmedia, 04.Dec.2014, 11:16

VRANJE-Na području Policijske uprave u Vranju,3.decembra registrovane su dve saobraćajne nezgode u kojoj je jedno lice zadobilo teške telesne povrede,saopštila je danas vranjska policija...Registrovana su tri prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru: dva učestvovanje u tuči i jedan ugrožavanje...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.