Izvor: B92, 06.Mar.2008, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Pazar: Požar u tržnom centru

Novi Pazar -- U kineskom tržnom centru u Novom Pazaru jutros oko osam sati izbio je požar.

Vatrogasne ekipe su danas uspele da do 11 sati ugase požar u delu kineskog tržnog centra u Novom Pazaru, u kome je izgorelo šest montažnih trgovinskih radnji. U požaru nije bilo povređenih, a vlasnici objekata koji su izgoreli uglavnom su uspeli da izbace robu pre nego što se vatra razbuktala.

Stanari obližnjih kuća su naveli da se vatra pojavila u jednom od lokala i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da su oni odmah pozvali vatrogasce i probudili kineske trgovce, koji noći obično provode u svojim radnjama.

Vatrogasci su sprečili da se požar proširi na okolne objekte u kojima su smeštene tekstilne radionice i trgovine.

Uzrok požara u kineskom tržnom centru još nije poznat. Policija je na mestu događaja i uviđaj je u toku.

Pre pet godina kineski tržni centar je potpuno izgoreo u požaru i ponovo je izgrađen na istom mestu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Opet vatra kod Kineza

Izvor: Večernje novosti, 06.Mar.2008

U požaru koji je u četvrtak ujutru, nešto posle osam časova, buknuo u Kineskom tržnom centru u Novom Pazaru, izgorelo je više lokala i robe, povređenih nije bilo, a pričinjena materijalna šteta je velika

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.