Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Mar.2023, 00:35

Nove pljačke srpskih kuća na KiM - večeras bile na meti dve kuće u selu Batuse

Dve srpske kuće u selu Batuse večeras su se našle na meti lopova, dok je u subotu uveče obijena kuća porodice Mitić u Lapljem selu i iz nje odnet vredan nakit i laptopovi, saopštila je Kancelarija za KiM Vlade Srbije. Time je nastavljen niz pljački i obijanja srpskih domova koji je učestao poslednjih nedelja, a na ovaj način Srbima, ne samo da se šalje poruka da nisu dobrodošli, već im se i direktno ugrožava egzistencija, navode iz Kancelarije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Nove pljačke srpskih kuća na Kosovu: Meta bile dve kuće u selu Batuse - Srbi u strahu

Izvor: Blic, 20.Mar.2023

Dve srpske kuće u selu Batuse večeras su se našle na meti lopova, dok je u subotu uveče obijena kuća porodice Mitić u Lapljem selu i iz nje odnet vredan nakit i laptopovi, saopštila je Kancelarija za KiM Vlade Srbije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.