Izvor: B92, 11.Dec.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nove manipulacije ubistvom"

Beograd -- Brat ubijenog novinara Slavka Ćuruvije kaže da ima novih manipulacija ubistvom njegovog brata - kroz saopštenje specijalnog tužioca.

"Saopštenje Specijalnog tužilaštva da ima novih dokaza o Slavkovom ubistvu je najobičnija manipulacija kojom su krivci za njegovu smrt upozoreni da se sklone", izjavio je Jovo Ćuruvija za Blic. On tvrdi da tajne službe još vladaju u Srbiji, što dokazuje i još nerasvetljeno ubistvo njegovog brata.

"Kakvu rekonstrukciju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << traži Tužilaštvo kada se zna ko je gde i u koje vreme stajao kada je Slavko likvidiran. Ponovo državni činovnici jedni drugima prebacuju lopticu. Tako samo šalju maskiranu poruku krivcima da beže", rekao je Ćuruvija.

"Neki su u Rusiji, u kojoj prenose iskustva kako se ubijaju novinari, neki u Italiji gledaju plave talase iz svoje rezidencije, a neki u staklenim zgradama na Novom Beogradu razmišljaju kako da što više oružja prodaju po belom svetu".

Kćerka Slavka Ćuruvije izjavila je da strahuje da je najava rešavanja ubistva njenog oca deo predizborne kampanje.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.