Izvor: RTS, 19.Maj.2022, 15:27

Nove dojave o bombama u Beogradu i Šapcu, ekipe na terenu

U Glavni poštanski centar u Zemunu stigla je dojava o bombi, saznaje Tanjug. Dojave o bombama stigle su i u dve banke u Šapcu, a ekipe na terenu su utvrdile da su lažne, javlja dopisnik RTS-a.
Pripadnici MUP-a su oko 14.30 primili dojavu o bombi u poštanskom centru i policijska ekipa je poslata na lice mesta.
U Šapcu su prijave o bombama stigle u Komercijalnu i Kredit agrikol banku. Ekipe su izašle na teren i utvrdile da su dojave lažne, javlja >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dopisnik RTS-a. Obavešteno je nadležno tužilaštvo, rečeno je RTS-u u policiji.
Juče je u Šapcu dojavu o podmetnutoj bombi dobila OŠ "Laza Lazarević", Kredit agrikol banka i Gradska uprava. Utvrđeno je da su sve bile lažne.
Danas je Beogradska arena, u kojoj se održava Fajnal-for Evrolige, u potpunosti ispražnjena kako bi se utvrdilo da je bezbedna za predstojeće utakmice Evrolige, javio je Tanjug.
Policija je, iz predostrožnosti, zbog učestalih dojava o bombama u Beogradu, izašla na lice mesta sa psima tragačima i detektorima kako bi proverila da ne postoji nikakva opasnost u dvorani.  

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dojava o bombi u Poštanskom centru u Zemunu, lažne dojave u dve banke u Šapcu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Maj.2022

U Glavni poštanski centar u Zemunu danas je stigla dojava o bombi, saznaje Tanjug...Pripadnici MUP-a su oko 14.30 časova primili dojavu o bombi u poštanskom centru i policijska ekipa je poslata na lice mesta...Lažne dojave o bombama u dve banke u Šapcu..U dve banke u Šapcu - Komercijalnu i Kredi...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Nove dojave o bombama u Srbiji

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 19.Maj.2022

U Šapcu, gradu na zapadu Srbije, 19. maja stigle su prijave o bombama u ekspoziturama banaka, potvrdio je MUP za RSE. Policija je utvrdila da su u pitanju lažne dojave. Reč  je o Komercijalnoj i Kredit Agrikol banci, preneoje RTS. Mediji javljaju da je dojava o bombi stigla i u Glavni poštanski...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.