Izvor: B92, 06.Nov.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova sezona Insajdera

Beograd -- Podsećanjem na dosadašnja otkrića večeras počinje nova sezona Insajdera, serijala koji se bavi političkim ubistvima, bogaćenjem i zločinima

Ekipa Insajdera protekle dve sezone najviše se bavila ubistvom premijera Srbije Zorana Đinđića jer istina o atentatu i suđenje za taj zločin pokazuju spremnost države da se obračuna s kriminalom u sopstvenim redovima.

Nerasvetljena politička ubistva, nekažnjeni ratni zločini i nezakonito bogaćenje pojedinaca >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tokom poslednje decenije 20. veka bile su teme emisije Insajder u prošloj sezoni.

Na osnovu saznanja, dokaza iz sudskih spisa i policijske dokumentacije, u Insajderu je, između ostalog, prikazano kako izgleda kada država učestvuje u pripremi, izvođenju i prikrivanju zločina.

Retrospektiva Insajdera je uvod u novu koncepciju emisija, koja će od 20. novembra do Nove godine svakog ponedeljka u 21.00 biti emitovana uživo, s gostima u studiju. Zbog važnih tema koje su pokrenute u toj emisiji, Insajder uživo biće epilog dosadašnjeg istraživačkog rada.

U januaru počinje serijal Insajdera o novcu u koji je tokom vladavine Slobodana Miloševića iznet na Kipar a koji nikada nije vraćen u zemlju, i o bogatašima koji su danas vlasnici Srbije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.