Nova istraga protiv Džaje

Izvor: Glas javnosti, Tanjug, 08.Okt.2009, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova istraga protiv Džaje

BEOGRAD - Okružni sud u Beogradu ponovo je juče proširio istragu protiv nekadašnjeg direktora FK Crvena zvezda Dragana Džajića i još dvojice bivših funkcionera tog kluba zbog sumnje da su protivpravno prisvojili deo novca od transfera fudbalera Perice Ognjenovića u madridski Real.

Istražni sudija saslušao je Džajića, Vladimira Cvetkovića i Miloša Marinkovića i doneo rešenje o proširenju istrage protiv njih u odnosu na transfer Ognjenovića, izjavila je portparol Okružnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << suda Ivana Ramić i dodala da će istražni sudija već danas započeti saslušanja svedoka u odnosu na ovo proširenje istrage.

Protiv Džajića i Cvetkovića ranije je sprovedena istraga zbog sumnje da su od Ognjenovićevog prelaska u Real protivpravno prisvojili milion dolara, a današnjim proširenjem obuhvaćen je i Marinković.

Istraga je prema Zakonu o krivičnom postupku službena tajna i detalji sa saslušanja se ne mogu objavljivati, na šta su juče podsetili i advokati čelnika Zvezde, napominjući da su se njihovi branjenici od tvrdnji tužilaštva branili kao prilikom prvog saslušanja, prvog jula prošle godine, kada su negirali sve optužbe.

Ognjenović je prilikom svedočenja prošle godine, drugog jula, negirao da su se Džajić i Cvetković okoristili njegovim transferom u madridski Real i posle saslušanja u Palati pravde kratko rekao novinarima - „ti ljudi mi nisu učinili ništa nažao“.  

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.