Izvor: B92, 25.Nov.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Noćas poginule dve osobe

Beograd -- U noći između subote i nedelje u Beogradu se desile dve teške sabraćajne nesreće u kojima su dve osobe izgubile život, a šest povređeno.

Uzroci nesreća kako kažu u policiji su nekontrolisana brzina kretanja, slaba vidljivost i mokri kolovozi. Na novom obrenovačkom putu iza ulaza u Umku dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je 21-godišnji Stefan Ilinčić izgubio život, a pet osoba je povređeno.

Nesreća se dogodila oko sedam sati kada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je neko od vozača krenuo u preticanje preko pune linije. Od silovitog direktnog udarca, "ford" kombi kojim je upravljao Sava Šainović, prevrnuo se dva puta pre nego što se zaustavio. Ilinčić koji je vozio "opel kadet" na mestu je ostao mrtav.

Samo stotinak metara od mesta nesreće, 13. marta ove godine su tri osobe izgubile život u sudaru automobila i cisterne.

U drugoj saobraćajnoj nesreći koja se desila sinoć oko dva sata posle ponoći u beogradskom naselju Voždovac u Ulici vojvode Stepe na licu mesta poginuo je Dobrivoje Martić.

Kako B92 saznaje do nesreće je došlo kada je vozač automobila "jugo 55" sleteo sa puta i udario u kamion koji je bio parkiran sa desne strane.

U prethodna 24 sata na putevima u Srbiji povređeno je 47 vozača i putnika u više od 200 saobraćajnih nesreća.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.