Nišlija skočio u Tisu zbog depresije?

Izvor: Večernje novosti, 18.Okt.2018, 00:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nišlija skočio u Tisu zbog depresije?

Obdukcija potvrdila da se kod Sente utopio Milan M. (36). Na telu nema tragova nasilja, sumnja se na samoubistvo OBDUKCIJA tela muškarca, koje je u utorak kasno popodne pronađeno na obali Tise, sa banatske strane prema Čoki, potvrdila je da je reč o Milanu M. (36) iz Niša, potvrđeno je "Novostima" u Policijskoj upravi u Kikindi. Obdukcijom u Centru za sudsku medicinu u Novom Sadu takođe je potvrđeno da je reč o klasičnom utapanju, jer nema tragova nasilja. Tako je, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << u stvari, potvrđeno da je Nišlija izvršio samoubistvo skokom u reku u petak rano ujutro, sa mosta na Tisi između Sente i Čoke. Obdukciju je naložilo Osnovno javno tužilaštvo u Senti, u kojem kažu da u ovom slučaju nema elemenata krivičnog dela. Automobil, niških registarskih oznaka, koji je pronađen ostavljen sa banatske strane reke prema Čoki, bio je registrovan na njegovo ime, rečeno nam je u policiji. - Reč je o samoubistvu, najverovatnije zbog depresije. Prema našim saznanjima, tom mladom čoveku nedavno je umro otac i on je to teško podneo, pa je pao u depresiju i u takvom stanju se odlučio da sebi oduzme život - kažu u Osnovnom javnom tužilaštvu u Senti.PROČITAJTE JOŠ - Na obali Tise pronađen leš nepoznatog muškarca Utapanje u Tisi, u petak rano ujutro, prijavili su muž i žena pecaroši, koji su čuli davljeničke krike muškarca. - Još je bio mrak i oni nisu videli skok, već su čuli prasak prilikom pada u reku, davljeničke trzaje i krike čoveka koji se borio sa vodom, dok ga jačina vode nije progutala - kaže, za "Novosti", jedan Senćanin. RADIO NA GRADILIŠTU Mladi Nišlija nije došao na sever Banata da bi samoubistvo izvršio skokom baš sa mosta na Tisi, između Sente i Čoke. Kako saznajemo, on je ovde boravio jer je radio kao građevinac na gradilištu u Senti.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Reči majke nastradalog Milana kidaju dušu: Moj sin nije skočio u reku, umro je od VELIKE TUGE za ocem

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2018

Beživiotno telo građevinskog preduzimača Milana Milenkovića Beksona (36) iz Niša nađeno je u ponedeljak na obali Tise u Senti...Prvim i nezvaničnim informacijama nisu utvrđene nikakve sumnjive okolnosti smrti...Nezvanično, pretpostavlja se da je telo izbacila reka i da se radi o muškarcu za...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.