Izvor: B92, 18.Nov.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić učesnik saobraćajnog udesa

Kragujevac -- Zamenik predsednika SRS Tomislav Nikolić prošao bez povreda posle sudara njegovog automobila sa autobusom.

U naselju Grošnica nadomak Kragujevca sinoć se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj se automobil kojim je upravljao zamenik predsednika Srpske radikalne strankeTomislav Nikolića sudario sa autobusom, javila je Televizija Kragujevac.

Sudar se dogodio oko 19 sati kada je, kako se navodi, Tomislav Nikolić vozeći unazad pokušao da isparkira svoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << automobil marke "škoda oktavija" i uključi se u saobraćaj. Tom prilikom u Nikolićev automobil je udario autobus Autosaobraćaja koji se kretao ka Autobuskoj stanici.

Generalni sekretar SRS-a Aleksandar Vučić je potvrdio da se Nikolićev automobil sudario sa autobusom. Prema njegovim rečima, Nikolić je samo "ugruvan", a u udesu nije bilo povređenih.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.