Izvor: Glas javnosti, 15.Avg.2009, 02:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije biznismen, već klošar

BEOGRAD - Momo Jevtović (57), koji je u četvrtak po podne presekao vene ispred Vlade Srbije, posle ukazane pomoći na Urgentnom centru premešten je u psihijatrijsku bolnicu „Dr Laza Lazarević“. NJegovi poznanici demantovali su da je on biznismen, kao što je ispričao policiji. Prema njihovim rečima, Jevtović je kriminalac i narkoman. Kako jedan od njegovih dugogodišnjih prijatelja tvrdi, Jevtovićevi problemi sa zakonom počeli su još dok je bio dete. Posle bekstva iz maloletničkog >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << zatvora, Jevtović je, kako naš sagovornik tvrdi, ukrao automobil, kojim je pijan usmrtio policajca.

- Momo je prvi put ležao u zatvoru pre više od 30 godina. Bio je još dete, i kada mu se ukazala prilika da pobegne na slobodu, to je i učinio. Neposredno posle bekstva ukrao je kola a potom se dobro napio. Kada ga je tako pijanog zaustavio policajac, Momo se uplašio, slučajno dodao gas i ubio nesrećnog čoveka, objašnjava naš sagovornik, koji je insistirao da mu ne objavljujemo ime, zbog straha od Jevtovićeve moguće odmazde.

Naš sagovornik kaže da je Jevtović za ubistvo policajca osuđen na kaznu od osam godina zatvora, koju je odslužio u Sremskoj Mitrovici, ali da je to bio tek početak njegove višedecenijske robije. „Momo je proveo oko 30 godina po različitim zatvorima i za različita dela. Krao je, bavio se trgovinom narkoticima, a meni je priznao da je bio pored nekog momka u kolima kada je izrešetan ispred VMA na Banjici. Poslednji put je bio u zatvoru pre nekoliko meseci, i od kada je izašao potpuno se promenio. Počeo je da izmišlja neke priče o firmama u inostranstvu, postao je agresivan prema svojim prijateljima, a čuo sam da je i na robiji nekoliko puta pokušao da preseče vene. Na kraju morao da promenim broj telefona, jer mi je danonoćno pretio, tvrdi sagovornik našeg lista.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.