Izvor: RTS, 03.Avg.2020, 00:12

Sudar na auto-putu kod Begaljice, otežan saobraćaj

Na auto-putu E75 kod Begaljičkog brda u smeru ka Beogradu, saobraćaj se odvija zaustavnom saobraćajnom trakom, usled saobraćajne nezgode, saopštili su Putevi Srbije.
Mediji prenose da su se sudarila najmanje dva vozila i da se od siline udarca jedan automobil prevrnuo na krov, dok je drugi probio bankinu i prešao u suprotnu traku. 
JP "Putevi Srbije" savetuju da svi učesnici u saobraćaju, zbog svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, poštuju saobraćajne propise.
Kako se navodi u saopštenju, savet je i da se brzina kretanja prilagodi uslovima na putu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Normalizovan saobraćaj na auto-putu E75

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Avg.2020

Na auto-putu E-75, kod Begaljičkog brda u smeru ka Beogradu, saobraćaj se odvija normalno nakon saobraćajne nezgode, saopšteno je iz JP "Putevi Srbije"...Na tom delu auto-puta saobraćaj se tokom noći odvijao zaustavnom saobraćajnom trakom, usled saobraćajne nezgode...Iz "Puteva Srbije" apeluju...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.