Neviđeni zločin u Parku prirode, meštani u suzama!

Izvor: BKTV News, 12.Okt.2017, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neviđeni zločin u Parku prirode, meštani u suzama!

U Parku prirode "Jegrička" u Zmajevu ubijen je labud, koji u našoj zemlji spada u strogo zaštićene životinjske vrste.

Krivolov koji se može okvalifikovati i kao zločin protiv prirode, desio se u ponedeljak, 9. oktobra, kasno po podne, a prema svedočenju ribolovca, koji je u to vreme pecao na Jegrički, ptica je najverovatnije ubijena lovačkom puškom.

FUNKCIONER TEŠKO POVREĐEN u saobraćajnoj nesreći, pogledao povredama!

"Stotinak metara od Zmajevačkih >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << jezera, preko Jegričke su preletela dva labuda ka Ravnom Selu. Bio je to divan prizor, ali je ubrzo odjeknuo pucanj. Čini mi se da je hitac bio iz lovačke puške. Pogođeni labud pao je na strminu obale i skotrljao se u reku. Izdisao je pišteći, dok je drugi labud obletao oko njega, očigledno želeći da mu pomogne", ispričao je očevidac za "Novosti".

On se odmah popeo na obalu, ali je ubica, videvši da nije sam, pobegao. Ribolovac je pozvao policiju, koja je napravila zapisnik i utvrdila da je ubijeni labud na desnoj nozi imao prsten.

Tuga u Srbiji: Trogodišnje dete se udavilo u buretu

Žitelje Zmajeva uznemirilo je gnusno zlodelo zasad nepoznatog počinioca, jer su uživali u lepoti para labudova koji se prošle godine skrasio u Parku prirode "Jegrička". Labud i labudica su, kažu meštani, bili miljenici dece, kojoj su slobodno prilazili i jeli im iz ruke.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.