Nestao štićenik Doma u Veterniku

Izvor: Politika, 25.Avg.2012, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nestao štićenik Doma u Veterniku

NOVI SAD - Štićenik Doma za decu i omladinu ometenu razvoju u Veterniku Norbert Farkaš (22) nestao je danas tokom kupanja u Dunavu kod Futoga, rekao je Tanjugu v.d. direktora te ustanove Zoran Arbutina.

Prema njegovim rečima, Farkaš se zajedno sa još dvojicom štićenika iskrao iz Doma i otišao na 1,5 kilometar udaljenu plažu u Futogu.

„Oni su se zabavljali u vodi, prskali se i ronili, a Farkaš je u jednom trenutku zaronio i više nije viđen na površini vode”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << objasnio je Arbutina i dodao da ne može potvrditi da se radi o utapanju, ali da se plaši najgoreg.

Arbutina je kazao da je razgovarao s kupačima na tom mestu koji su mu rekli da su videli štićenike u vodi, jer su prskanjem i skakanjem privlačili pažnju, i dodao da niko od kupača nije primetio da se desio bilo kakav incident.

Arbutina je rekao da su se ostala dvojica štićenika vratila u Dom i jedan od njih ispričao je da je Farkaš zaronio i nestao u Dunavu, dok je drugi rekao da ga nije ni video.

Policija je uputila ronioce na lice mesta u potrazi za Farkašom, ali još ništa nije pronašla.

Tanjug

objavljeno: 25.08.2012.

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.