Izvor: B92, 27.Jul.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nestali sedmogodišnji blizanci

Novi Sad -- U toku je potraga za sedmogodišnjim blizancima, koji su poslednji put viđeni 19. jula u centru Novog Sada.

Ivica i Nino Š. su se navodno tog dana igrali u dvorištu kuće u Dositejevoj ulici, potom su otišli na dunavsku plažu "Štrand", a viđeni su i u Sportsko-poslovnom centru "Vojvodina". Prema saopštenju policije, jedan taksista ih je doveo do naselja u kojem žive, ali oni nisu hteli da se vrate kući i od tog trenutka im se izgubio svaki trag.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Blizanci su živeli u kući s dedom, babom i maćehom, dok otac Željko, koji trenutno radi u Paraćinu, dolazi samo povremeno. Njihova majka Vesna R. ostavila ih je kao bebe i udala se u Beogradu.

Socijalnim radnicima u novosadskoj "sigurnoj kući" je poznata ova porodica, a zbog odsustva oca i bolesti maćehe Sandre M. mališani su prošle godine, od januara do novembra, bili štićenici te ustanove.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.