Izvor: B92, 13.Avg.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nesreće na putevima Srbije

Beograd -- U jednoj nesreći blizu Nove Varoši povređene četiri osobe, u drugoj, na Ibarskoj magistrali, dvoje mrtvih.

Četiri osobe su povređene blizu Nove Varoši u sudaru privatnog mercedesa potpredsednika skupštine Milutina Mrkonjića i juga užičke registracije.

Bračni par Velimir (51) i Slavojka Šopalović (45) teže su povređeni, dok su njihova ćerka Tanja (18) i Milutin Mrkonjić prošli sa lakšim povredama.

Posle ukazane lekarske pomoći >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u prijepoljskom zdravstvenom centru, porodica Šopalović je prebačena na dalje lečenje u užičku bolnicu.

Mrkonjić se mercedesom kretao putem iz Užica, a Šopalović je jugom dolazio iz pravca Nove Varoši. Do sudara je došlo na jednoj od oštrih krivina u blizini mesta Suljina česma.

Opštinski javni tužilac u Novoj Varoši Ljubiša Dragašević izjavio je za Blic da uzroci nesreće još nisu utvrđeni.

Bračni par poginuo na Ibarskoj magistrali

U teškoj saobraćajnoj nesreći na Ibarskoj magistrali koja se večeras oko 19 sati dogodila na Ibarskoj magistrali na planini Rudnik poginuo je bračni par N.D. (67) i R.D. (61), iz Beograda.

Nesreća se dogodila kada je automobil "alfa romeo" beogradskih registarskih oznaka, kojim je upravljao N.D. preticao drugo vozilo preko pune linije i direktno udario u kamion čačanskih registracija, kojim je upravljao Vladimir Janković iz Čačka.

Dežurni sudija Opštinskog suda u Gornjem Milanovcu Irena Jestrović rekla je agenciji Beta da je vozač kamiona sleteo sa puta kada je pokušao da izbegne sudar i da je nije povređen.

Saobraćaj je na tom delu Ibarske magistrale bio obustavljen dva sata.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.