Izvor: RTS, 08.Dec.2022, 08:07

Nesreća u Beogradu, poginuo pešak

Jedna osoba je poginula, a jedna povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć u Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu.
Nesreća se dogodila nešto pre 22 sata, a mediji su preneli da je pešaka, na obeleženom pešačkom prelazu, udario automobil koji je vozio 23-ogodišnji muškarac.

Pukovnik doc. dr Momir Šarac, glavni dežurni hirurg VMA, rekao je za RTS da je jedna osoba poginula, a da je jedna, posle ukazane pomoći puštena >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na kućno lečenje.
Prema njegovom rečima, u toj ustanovi zbrinut je i vozač koji je kasnije otpušten.
Pripadnici MUP-a u Beogradu uhapsili su M. N. (1999) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, saopštio je MUP.
Sumnja se da je on, sinoć oko 21.40, na obeleženom pešačkom prelazu u Bulevaru kralja Aleksandra, automobilom marke "audi" naleteo na 24-godišnju devojku i 26-godišnjeg muškarca koji je podlegao povredama na licu mesta, navodi se u saopštenju.
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.
 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

HITNA POMOĆ TOKOM NOĆI INTERVENISALA 112 PUTA: Stravična nesreća kod Kluza, jedna osoba smrtno stradala

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2022

Hitna pomoć intervenisala je jutros do 6.00 sati 112 puta, od toga 19 puta na javnom mestu..Jedna osoba smrtno je stradala u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć u Bulevaru kralja Aleksandra, rečeno je iz beogradske Hitne pomoći...Nesreća se dogodila kod "Kluza", a medicinski tim je po...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.