Izvor: B92, 17.Okt.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nesreća na pruzi kod Buđanovaca

Buđanovci -- Dvanaest osoba lakše je povređeno u sudaru šinobusa i traktora u sremskom selu Buđanovci.

Agenciji Beta je u Domu zdravlja Ruma rečeno da je nakon pregleda 11 osoba otpušteno na kućno lečenje a jedna osoba je upućena u sremskomitrovačku bolnicu radi daljih pregleda.

Šinobus na relaciji Ruma - Šabac sudario se oko 12.30 časova sa traktorom koji je vukao dve prikolice sa kukuruzom.

Ranije danas iz Železnica Srbije saopšteno je da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je u sudaru povređeno deset ljudi, od kojih dvoje teže.

Prema rečima šefa policijske stanice u Buđanovcima Duška Stojanovića, deo pruge gde se desila nesreća nije obeležen kao pružni prelaz već samo znakom upozorenja za vozače na putu sa kojim se pruga ukršta.

"Ovo je prva ovakva nesreća u poslednje dve godine na ovom delu pruge od Rume ka Šapcu. Srećom nije bilo težih posledica", rekao je Stojanović agenciji Beta.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.