Izvor: B92, 27.Okt.2009, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nesreća na Zrenjaninskom putu

Beograd -- Muškarac star 37 godina poginuo je noćas u saobraćajnoj nesreći na Zrenjaninskom putu, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Portparolka te službe Nada Macura kazala je da se sudar putničkog vozila i kamiona u kom je poginuo vozač automobila dogodio u 2:02 na Zrenjaninskom putu posle zatvora Padinska skela. Tokom noći dogodila su se još dva udesa u kojima su povređene dve osobe, navela je Macura.

Prvi udes desio se u 20:40 na raskrsnici ulica Kralja Milana >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Kralja Milutina i oboren je pešak, koji je sa kontuzionim povredama prevezen u Urgentni centar.

Drugi udes na uglu ulica Dragice Končar i Braće Jerković desio se u 20:39, a oboren je skuter i vozač sa ortopedskim povredama prevezen u Urgentni centar.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.