Izvor: B92, 09.Apr.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nesreća na Ibarskoj magistrali

Beograd -- 53-godišnji Mile S. iz Barajeva poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći na Ibarskoj magistrali, u blizini Lipovačke šume.

Nesreća se dogodila nešto posle 9 sati. Četiri osobe su teže, a tri lakše povređene. Teška nesreća dogodila se kada je automobil beogradskih registracija, kojim je upravljao Mile S, iz za sada nepoznatih razloga, u velikoj brzini prešao u suprotnu kolovoznu traku. Policija utvrđuje uzrok nesreće.

Kako saznaje B92, tragovi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kočenja kombija, čiji je vozač pokušao da izbegne tragediju, dužine 100 metara, ukazuju da je najverovatnije i ovoga puta u pitanju neprimerena brzina.

"Vozač iz suprotnog pravca izgubio je kontrolu, krenuo u levu stranu i svojim bočnom stranom udario direktno na nas, onda smo ga gurali nekih 20 metara", priča Vladan Bzenić, putnik u kombiju.

Posle sudara kola Mileta S. Su se zapalila, pa je samo brzom intervencijom vatrogasaca izbegnut veći broj žrtava.

Vozač tih kola poginuo je na licu mesta, dok su sa teškim povredama u beogradski Urgentni centar prevezeni Rade Cvetković, vozač kombija, i putnici iz kombija Veselina Cvetković, Marica Vuletić i Boban Redžić, dok su još tri putnika lakše povređena.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.