Nenadić preuzeo dužnost od Radisavljevića

Izvor: Akter, 04.Jan.2016, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nenadić preuzeo dužnost od Radisavljevića

Novi tužilac za organizovani kriminal Mladen Nenadić preuzeo je tu dužnost od dosadašnjeg tužioca Miljka Radisavljevića, rečeno je danas Tanjugu u tom tužilaštvu

Skupština Srbije izabrala je 21. decembra Nenadića za tužioca za organizovani kriminal, većinom glasova - 139 narodnih poslanika.

Nenadić je formalno stupio na dužnost tužioca 1. januara, a do tada je bio upisan kao advokat u Advokatskoj komori Čačka.

Kao branilac postupao je u velikom >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << broju predmeta u kojima je optužnice podiglo upravo tužilaštvo za organozovani kriminal.

Rođen je 1963. godine u Čačku, a pravni fakultet je završio u Kragujevcu 1987. godine, dok je pravosudni ispit položio 1990. godine.

Od 1990. do 1995. radio je kao kao inspektor za suzbijanje privrednog kriminaliteta u policijskog upravi u Čačku, a zatim i kao šef odseka za suzbijanje privrednog kriminaliteta.

Za zamenika javnog tužioca javnog tužioca u Opštinskom javnom tužilaštvu u Čačku izabran je 1995, a 2001. je bio vršilac dužnosti javnog tuzizoca tog tužilaštva.

Od 2004. godine radi kao advokat, a pretežna delatnost mu je krivično pravo.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Nenadić preuzeo dužnost tužioca za organizovani kriminal

Izvor: Studio B, 04.Jan.2016

Novi tužilac za organizovani kriminal Mladen Nenadić preuzeo je tu dužnost od dosadašnjeg tužioca Miljka Radisavljevića, rečeno je danas Tanjugu u tom tužilaštvu...Skupština Srbije izabrala je 21. decembra Nenadića za tužioca za organizovani kriminal, većinom glasova - 139 narodnih poslanika...Nenadić...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.