Izvor: Blic, 17.Jan.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nenad Ćosić u pritvoru

Nenad Ćosić u pritvoru

BEOGRAD - Nenad Ćosić, sin bivšeg komandanta Gardijske brigade Vojske SCG Radomira Ćosića, saslušan je juče kod istražnog sudije Okružnog suda zbog sumnje da je počinio razbojništvo.

Ćosić je osumnjičen da je u noći između 2. i 3. avgusta s dvojicom drugara pokušao da opljačka Živojinovića, vlasnika jedne menjačnice. Prema tvrdnjama oštećenog, njih trojica su došli do stana Živojinovića, i uz pretnje mu oteli >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 300 evra i zlatni nakit. Potom su ga tukli i naredili muda ih odvede do menjačnice, ali je Živojinović uspeo da se otrgne i potraži spads kod patrole policije. Za Ćosićem je bila raspisana poternica, zbog čega mu je i određen pritvor. Ulovili NATO bombu od 150 kilograma

KOTOR - Prilikom redovne kontrole ribarenja, stručnjaci kotorskog Instituta za biologiju mora, na pet milja od obale, između Budve i Plavih horizonata, mrežom su ulovili bombu tešku oko 150 kilograma i prečnika 50 centimetara. Kako su saopštili u kotorskom Institutu, verovatno je reč o bombi koja je završila u moru i nije eksplodirala prilikom NATO bombardovanja naše zemlje. Biolozima je trebalo više od sat vremena da iz mreže izvade bombu i vrate je u more, posle čega su obeležili lokaciju i slučaj prijavili nadležnim službama MUP-a. Plovna jedinica MUP-a će ponovo izvaditi bombu iz mora i uništiti je. Optužen jer je vređao i tukao sudiju

ZRENJANIN - Opštinsko javno tužilaštvo u Zrenjaninu podnelo je optužnicu protiv Nenada Varadinca iz sela Ečka zbog nasilničkog ponašanja na sportskoj priredbi, saopštio je juče zamenik opštinskog tužilaštva Jovan Jovanov. Prema navodima iz optužnice, Varadinac je 1. jula 2005. po završetku utakmice u malom fudbalu između zrenjaninske ekipe 'Vidovdan' i 'Đele' iz Ečke, u kojoj je igrao, napao sudiju Željka Stankova.

Varadinac je Stankova tom prilikom psovao, pljuvao i udarao pesnicama.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.