“Nema razloga da mislim da sam ja bio meta napada”: Episkop Joanikije o ranjavanju Miodraga Davidovića

Izvor: Večernje novosti, 12.Dec.2019, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Nema razloga da mislim da sam ja bio meta napada”: Episkop Joanikije o ranjavanju Miodraga Davidovića

Episkop budimljansko-nikšićki Joanikije izjavio je da ne misli da je on bio meta napada u Beogradu, kada je ranjen nikšićki biznismen Miodrag Daka Davidovića. Dao je izjavu beogradskim inspektorima Episkop budimljansko-nikšićki Srpske pravoslavne crkve (SPC) Joanikije, koji je sedeo sa nikšićkim biznismenom Miodragom Dakom Davidovićem, kada je ovaj ranjen, izjavio je da nema razloga da misli da je on bio meta napada.On je “Vijestima” rekao da je u Beograd doputovao >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << nepun sat pre nego je što je njegov prijatelj ranjen iz vatrenog oružja.Joanikije je ponovio da su Davidović i on bili sami za stolom kada je ranjen Davidović.PROČITAJTE JOŠ: Intrigantna podudarnost: Tarzan bio u "Kraun plazi" kad su pucali u Daku Na pitanje da li sumnja da je on, a ne Davidović bio meta, episkop budimljansko-nikšićki je rekao da nema razloga da tako misli.On je potvrdio da je beogradskim inspektorima dao izjavu nakon ranjavanja Nikšićanina.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Episkop Joanikije o pucnjavi u hotelu: Ja NISAM BIO META, stigao sam u Beograd sat vremena pre napada

Izvor: Blic, 12.Dec.2019

Episkop budimljansko-nikšićki Joanikije kaže da nema razloga da misli da je on bio meta snajperiste, koji je u beogradskom hotelu Kraun Plaza u utorak uveče pucao u biznismena Miodraga Daku Davidovića (62) i ranio ga u ruku.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.