Nema Srba među uhapšenima u Italiji

Izvor: Kurir, 21.Apr.2012, 07:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema Srba među uhapšenima u Italiji

Švercere kokaina iz Južne Amerike ocinkario svedok-saradnik, koji je bio uplašen za svoj život i za živote članova svoje porodice

BREŠA - Prevarili karabinijere!

U akciji „Beli slon“, u kojoj su italijanski karabinijeri uhapsili 54 narko-dilera, nema Srba, već je reč o državljanima drugih balkanskih zemalja koji su imali lažne identitete građana Srbije, izjavio je juče ministar policije Ivica Dačić.

Italijanska >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << policija uhapsila je pre­kjuče 54 osobe, a mediji na Apeninima su preneli da među njima ima nekoliko državljana Srbije i BiH, osumnjičenih da su pripadnici međunarodne bande krijumčara kokaina iz Južne Amerike u Italiju. Mediji su čak pisali da je vođa grupe Srbin K. K. (40), za kojim je, kako se navodi, postojala srpska poternica! U grupi je i bračni par, za koji se sumnja da je iz BiH.

- Dileri su uhapšeni na osnovu iskaza svedoka-saradnika, koji je, uplašen za svoj život i za živote članova svoje porodice, otišao u policiju i pristao da svedoči protiv narko-dilera - izjavio je za italijanske medije izvor blizak istrazi.

(E. K.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.