Negotin: Supružnike ubila struja

Izvor: Večernje novosti, 07.Nov.2012, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Negotin: Supružnike ubila struja

SUPRUŽNICI Vitomir (73) i Zorica (70) Stanojević, iz negotinskog sela Jasenica, pronađeni su u sredu mrtvi u kupatilu svoje kuće u tom mestu. Oni su, kako je ustanovljeno, preminuli istovremeno od - strujnog udara! Kako je utvrđeno, Vitomir je, u utorak uveče, u ruci držao tuš i pomagao supruzi da se umije. Međutim, bojler u kupatilu je bio neispravan, bez zaštitnog poklopca, po instalacijama je kapala voda i bilo je trulo uzemljenje. To je prouzrokovalo strujni udar, od kojeg je bračni >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << par Stanojević preminuo na licu mesta. - Otišao sam do Vitomira, jer mi je bilo čudno što ga, znajući da je ranoranilac, nema u dvorištu - ispričao nam je jedan od komšija Stanojevića. - Ulazna vrata su bila zaključana, i svi su prozori bili zatvoreni. Otišao sam do zadnje strane kuće i provirio kroz prozor od kupatila. Naš sagovornik kaže da se, od prizora koji je video, umelo nije onesvestio. - Na podu kupatila nepomično su ležali su Vita i Zorka. Odmah sam otrčao do svoje kuće i pozvao policiju i Hitnu pomoć, čije su ekipe, ubrzo, stigle na lice mesta - nastavlja očevidac događaja. Policajci su razvalili ulazna vrata, za njima su ušli i lekari, koji su samo mogli da konstatuju smrt bračnog para Stanojević. - Vitomir je zatečen na podu, dok je u ruci čvrsto držao tuš - rečeno nam je iz izvora bliskih istrazi. - Na ruci je imao plikove, karakteristične za strujni udar, dok mu je deo šake bio potpuno ugljenisan. Kako je ustanovljeno, strujni udar je, najpre, pogodio Vitomira i odmah ga usmrtio. Zorku, koja se umivala, struja je udarila posredstvom vode, koja je jedan od najboljih provodnika, iz tuša. Smrt je kod bračnog para Stanojević nastupila gotovo istovremeno. U selu Jasenica u sredu je vladao muk. Ni najstariji meštani, kažu, ne pamte da se ikada desila ovakva tragedija. U dvorištu porodične kuće Stanojevića okupli se komšije, rodbina, prijatelji. Niko od njih nije bio raspoložen za priču. - Ne mogu da verujem da se ovo desilo - jedva je uspeo da prozbori Vitin i Zorkin sin Zlatimir. - Izvinite, ali sada nije trenutak za priču. Čekam da se završi obdukcija mojih roditelja i da ih, nakon toga, dostojno sahranim.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Struja istovremeno ubila supružnike

Izvor: Kurir, 08.Nov.2012, 01:12

Tela Vitomira i Zorice Stanojević pronađena u kupatilu porodične kuće, a nesreća se dogodila u utorak..NEGOTIN - Zajedno u smrt!..Vitomir Stanojević (73) i njegova supruga Zorica (70) iz sela Jasenica kraj Negotina pronađeni su mrtvi u kupatilu svoje kuće. Oboje su preminuli od udara struje...Istraga...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.