Neda Arnerić se oporavlja nakon pada sa terase

Izvor: RTS, 09.Maj.2016, 08:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neda Arnerić se oporavlja nakon pada sa terase

Glumica Neda Arnerić povredila kičmu prilikom pada sa visine, saopštio Klinički centar Srbije. RTS nezvanično saznaje da je Arnerićeva povređena pri padu sa terase stana u kojem živi, na trećem spratu zgrade na Vračaru. Kako saznajemo u Kliničkom centru, lekari očekuju brz oporavak.
Neda Arnerić je sa teškim povredama u Urgentni centar Kliničkog centra Srbije primljena juče, u kasnim večernjim >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << satima, kada su joj utvrđene povrede na kičmi.

"Zbog mogućih komplikacija nalazi se na odeljenju intenzivne terapije Urgentnog centra. Dalja dijagnostika je u toku", saopštio je Klinički centar Srbije.
Kako RTS saznaje, ona je komunikativna i nema drugih povreda osim povreda kičme, koje nisu opasne po život. Očekuje se brz oporavak, saznaje RTS u KCS-u.
Nezvanično saznajemo da je zadobila prelom vratnog i dva leđna pršljena.
Do nesreće je došlo sinoć, oko 22.20 u Dubljanskoj ulici, u Beogradu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Neda Arnerić teško povređena pri padu s trećeg sprata

Izvor: B92, 09.Maj.2016

Beograd -- Glumica Neda Arnerić teško je povređena prilikom pada sa terase svog stana koji se nalazi na trećem spratu u Dubljanskoj ulici u Beogradu...Kako B92 saznaje, glumica je u nedelju uveče pala na limeni krov prizemnog lokala pri čemu je zadobila teške telesne povrede...Ona je hitno prevezena...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.