Izvor: B92, 28.Dec.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne zna se datum prebacivanja tela

Požarevac -- Još uvek se ne zna kada će tela poginulih državljana Srbije u Mađarskoj biti prebačena u Srbiju.

Supruga jednog od poginulih, Ivana Stojanović, kaže za B92 da bi tela u Srbiju mogla da budu dovezena sutra ili u utorak.

Ivana Stojanović kaže da su roditeljima poginulog Ivice Stojanovića (24) u Mađarskoj rekli da je moguce da tela budu dovezena u Srbiju tek u utorak, zbog zvaničnih procedura i praznične gužve.

Stojanovićeva je rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da još uvek ne zna kada će telo njenog supruga stići u Srbiju. Nakon dopremanja posmrtnih ostataka biće obavljene sahrane.

Do nesreće u Mađarskoj došlo je kada je mercedesov mikrobus austrijske registracije, kojim je upravljao Radiša Bogosavljević, iz nepoznatih razloga prešao na drugu stranu kolovoza, a zatim izleteo sa puta i udario u drvo.

Tom prilikom je poginulo pet državljana Srbije, svi iz Požarevca i okoline, troje je teže, a jedan lakše povređen.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.