Navijači pravili haos po Nišu

Izvor: S media, 21.Sep.2011, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači pravili haos po Nišu

Nakon utakmice kupa Srbije izmedju domaćeg Radničkog i OFK Beograda nekoliko osoba je privedeno zbog nereda, rečeno je u Policijskoj upravi Niš.

Nekoliko osoba privedeno je danas u Nišu nakon utakmice kupa Srbije izmedju domaćeg Radničkog i OFK Beograda, rečeno je u niškoj policiji.

"Bilo je nereda, ima privodjenja i postupanja su u toku", kratko je rečeno u Policijskoj upravi Niš.

Uhapšen zbog proizvodnje marihuane

Pobuna JSO: >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Istraga i protiv Legije, Gumara i Zmije

Malović: Rasvetljavanje ubistva Ðinđića

Do sukoba je došlo posle utakmice kada je policija pokušala da ukloni navijače niškog kluba sa ulice kako bi navijači beogradskog kluba mogli da napuste stadion.

U neredima je nekoliko automobila oštećeno.

Lokalni mediji javili su da je privedeno 15 navijača niškog Radničkog nakon utakmice na stadionu FK Mašinac u niškom naselju Delijski Vis, gde je održana meč u okviru Kupa Srbije.

Utakmica izmedju Radničkog i OFK Beograda završena je sa 0:1.

(Beta)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.