Navijači Torcide proterani iz Srbije nakon izlaska iz zatvora

Izvor: BKTV News, 18.Avg.2018, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači "Torcide" proterani iz Srbije nakon izlaska iz zatvora

Iz zatvora u Padinskoj skeli danas je otpušteno 13 hrvatskih navijača "Torcide" iz Splita, nakon što su odslužili kaznu od 15 dana zatvora.

Oni su uhapšeni zbog divljanja na benzinskoj pumpi mol u Vrčinu pocetkom avgusta, prilikom putovanja na utakmicu splitskog Hajduka u Bugarsku.

Omah su deportovani za Hrvatsku jer im je presudom prekršajnog suda izrečena i mera udaljenja stranaca sa teritorije Republike Srbije od godinu dana.

Ovi hrvatski navijači >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << su odmah po izricanju presude Prekršajnog suda bili upućeni na izdržavanje kazne u zatvor u Padinskoj skeli, jer žalbe nisu odlagale izvršenje presude. Osuđeni su u skraćenom postupku za prekršaj iz Zakona o javnom redu i miru "nepristojno, drsko i bezobzirno ponašanje u grupi".

Ostalih 13 navijača iz Hrvatske koji su u ovom prekršajnom postupku bili oslobođeni, odgovarali su krivično.

Oni su se prošle sedmice nagodili sa Drugim osnovnim tužilaštvom i priznali krivicu za tešku krađu na benzinskoj pumpi u Vrčinu prošle sedmice, za uslovne kazne od šest meseci zatvora s rokom provere od dve godine i proterivanje iz Srbije od dve godine.

Odmah potom oni su proterani iz zemlje, deo njih 8. avgusta, a drugi deo dan kasnije.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Navijači "Torcide" pušteni iz zatvora i proterani iz Srbije

Izvor: RTS, 18.Avg.2018

Iz zatvora u Padisnkoj skeli otpušteno je 13 hrvatskih navijača "Torcide" iz Splita, pošto su odslužili kaznu od 15 dana zatvora, zbog divljanja na benzinskoj pumpi "Mol" u Vrčinu početkom avgusta, prilikom putovanja na utakmicu splitskog Hajduka u Bugarsku. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.