Navijač pritvoren zbog bacanja flaše na policijsko vozilo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Nov.2012, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijač pritvoren zbog bacanja flaše na policijsko vozilo

NOVI SAD -

Policija je odredila meru zadržavanja M. M. (22) iz Sremskih Karlovaca, zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi, saopštila je danas Policijska uprava Novi Sad.

Kako se navodi u saopštenju, M.M. se tereti da je, 4. novembra, dok je išao na utakmicu, bacio pivsku flašu i razbio staklo službenog vozila na parkingu Policijske uprave Novi Sad.

Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu za navedeno delo, doveden na saslušanja sudiji Višeg suda u Novom Sadu, koji mu je odredio pritvor.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija u NS uhapsila huligane

Izvor: B92, 13.Nov.2012

Novosadska policija lišila je slobode dvojicu navijača, zbog osnovane sumnje da su izvršili krivična dela nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi...Policija u Petrovaradinu odredila je meru zadržavanja meštaninu G. D, dok je u Novom Sadu policija odredila meru zadržavanja M. M. (22) iz Sremskih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.