Izvor: RTS, 20.Okt.2020, 13:02

Nastavljeno suđenje za ubistvo studenta, svedočio policajac

Suđenje N. Đ., povodom optužbi za ubistvo studenta Miloša Mileusnića 27. januara 2019. godine ispred zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu, nastavljeno je u Višem sudu u Beogradu svedočenjem policajca koji je učestvovao u njegovom hapšenju, ubrzo nakon ubistva.
Pitanja za policajca G. V. imao je i optuženi, koji je najpre hteo da policajac kaže da li je tokom ispitivanja u policiji N. Đ. presvlačen više puta i bio ostavljen nag. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Svedok je odgovorio da jeste traženo da skine garderobu i da mu je data druga, ali da nije tačno dugo sedeo nag i da je maltretiran.
Na pitanje N. Đ. da li mu je bila data garderoba ubijenog Mileusnića, policajac je odgovorio da to nije moglo da se desi, a odrečno je odgovorio i na treće pitanje da li ga je drugi policajac tukao.
"U mom prisustvu ga niko nije tukao", rekao je policajac, nakon čega su mu pitanja postavili sudija i branilac N. Đ.
Policajac je, odgovarajući na pitanja, rekao da nije moguće da je od optuženog traženo da pokaže nož kojim je izvršeno ubistvo dodirujući ga, kako je to tvrdila odbrana.
Na zahtev branioca, detaljno je opisao kako je policija došla do N. Đ. i uhapsila ga.
N. Đ. je u februaru na početku suđenja negirao da je 27. januara 2019. godine rano ujutru na smrt izbo nožem Mileusnića. Uhapšen je ubrzo nakon zločina i od tada je u pritvoru.
Optužnicom Višeg javnog tužilaštva on se tereti za krivično delo teško ubistvo na podmukao način, za koje je zaprećena kazna od 10 do 40 godina zatvora.
Miloš Mileusnić (24) je bio student iz Čačka, koji je od zadobijenih povreda preminuo u Urgentnom centru.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

"UBICU S TVITERA" UHAPSILI ZAHVALJUJUĆI KASIRKI U radnju došao sa KRVAVIM PARAMA I RUKAMA, na današnjem ročištu svedočio policajac koji ga je privodio

Izvor: Blic, 20.Okt.2020

Suđenje Neđeljku Đuroviću (31) povodom optužbi za ubistvo studenta Miloša Mileusnića (24) 27. januara 2019. godine ispred zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu, nastavljeno je danas u Višem sudu u Beogradu svedočenjem policajca koji je učestvovao u njegovom hapšenju, ubrzo nakon ubistva.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.