Nastavljena potraga za Ninoslavom Jovanovićem

Izvor: B92, 02.Jan.2020, 01:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavljena potraga za Ninoslavom Jovanovićem

Potraga za Ninoslavom Jovanovićem, zvanim Malčanski Berberin, koji je oteo devojčicu Moniku Karimanović, nastavljena je i danas.

Dvanaestogodišnja Monika Karimanović se od nedelje 29. decembra, kada je pronađena, oporavlja na Klinici za dečju hirurgiju i sa njom radi tim psihologa.

Policija i žandarmerija pretražuju područje između Niša i Svrljiga. Direktor policije Vladimir Rebić rekao je juče da je potraga prioritet i će biti nastavljena sa istom energijom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i istim brojem ljudi kao i dok je Monika bila oteta.

Rebić je rekao da potragu otežava to što se Jovanović sasvim sigurno unapred pripremao za izvršenje krivičnog dela i u zemunicama i napuštenim kućama skladištio vodu i hranu kako bi preživeo.

Potragu, dodao je, otežava i činjenica da je prazno od 80 do 90 odsto kuća u selima u kojima se traga za otmičarem, a policija nema ovlašćenja da provaljuje u zaključane kuće.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

14. dan potrage za Ninoslavom Jovanovićem: Desetine policajaca "češlja" sela između Niša, Knjaževca i Svrljiga

Izvor: Večernje novosti, 02.Jan.2020

Desetine policajaca na terenu traga za Jovanovićem, u javnosti poznatim kao "malčanski berberin", a potraga će trajati dok Jovanović ne bude pronađen Policija već 14 dana traga za Ninoslavom Jovanovićem, osumnjičenim za otmicu dvanaestogodišnje Monike Karimanović, koja...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.